Nonie Aznida : Gadis Berkaca Mata: CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

Saturday, October 31, 2015

CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015


Assalamuaikum and hye uolls
Tiba2 dapat idea nak update entry pasal contest review link.my 2015 ini.
Bila Nonie tengok blog kak Lyssa Faizureen pasal contest review ini.
Sebab Nonie rasa contest ini sangat berguna dan bagus.

Link.My
Memang tak pernah tau. Ini 1st time tahu. Apa itu link.my ?

Link.My adalah satu produk daripada syarikat tempatan yang menyediakan servis pemendek URL dan memberikan bayaran kepada pengguna mengikut jumlah pelawat.

Bagus jugak Link.My ini. Hari ini baru Nonie register Link.My . Harap2 dapat membantu jana pendapatan ye.

Jenis akaun Link.My ada dua iaitu Publisher and Advertiser

Okay, Nonie nak share pasal Contest Review ini.

[Image: contestbanner2.png]


Hadiah nya sangat lumayan. Kalau ada rezeki, Insya Allah Nonie dapat. Harap2 lah menjadi kenyataan. Kita tengok syarat pernyataan, Syarat Review dan Hadiah yang disediakan. Nak tau lebih lanjut, klik link yang dah highlight warna torquise tuh.









[Image: GIVEAWAY.jpg]

Sangat lumayan kan. Nonie hanya mencuba nasib. Mana lah tahu dapat. RM4000 macam2 kita boleh buat. Semua ada impian dan angan2 kan. Kita berusaha lah sampai dapat.
Cuba tekan link ini  : http://lynk.my/UqT
Memang pendek kan. 

Sampai disini sahaja. Selamat mencuba contest ini.















Teruskan membaca post saya

18 comments:

weschairs said...

Semoga berjaya :)

weschairs said...

Semoga berjaya :)

suffer8zine said...

Semoga berjaya. Good luck. Saya pun join juga..
http://www.sufferedge.my/2015/10/contest-review-lynkmy-2015.html

MILx HASHIM said...

jalan2 dari segmen yang sama CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

calrase patrick said...

Blogwalking dari contest yang sama :).. semoga berjaya

Raihanah Ahmad said...

good luck

MYiDEAKiNi [dot] com said...

Hai Nonie...

Nice entry...anyway good luck yer..

Contest Review Lynk.my 2015

Zul Azizi said...

Miaoo...Miaoo...Miaoo
Jalan-jalan singgah cari makanan dalam blog tuan...
Miaoo-miaoo nak ucapkan Semoga berjaya untuk kontes ni...

Jangan lupa klik yer (untuk tabung si miao-miao)--->Contest Review Lynk.my 2015

Tasha Aqisha said...

good luck.. tasha aqisha dari contest review lynk.my 2015 jugak...

kamil salleh said...

Salzm Nonie Aznida.... Semoga berjaya dalam contest review lynk.my 2015.

Bin Muhammad said...

Selamat dan semoga berjaya dalam contest lynk.my ini... :)

Rossa Calla said...

Contest Lynk.my ini memang lumayan. Semoga anda terpilih menjadi salah seorang pemenang utama nanti

Mohd Adib said...

Salam, good luck dalam Contest Review Lynk.My 2015 ye

Astrallusion Arc said...

Style juga.. ;)
Contest Review Lynk.my by Astrallusion Arc

kenny977world said...

semoga berjaya dan sukses selalu.
http://www.kennymerligal.com/2015/10/write-review-contest-anjuran-lynk-dot-my.html

Aya Norbayah said...

Good luck sis..

Aya pun baru join contest ni.. boleh jenguk kat sini: http://www.bloggerwanita.com/contest-review-lynk-my-2015/

suffer8zine said...

Semoga suksess dalam Contest Review Lynk.My 2015

Sunny Yunus said...

All the Best ya dalam Contest Review Lynk.my 2015