Nonie Aznida : Gadis Berkaca Mata: Novel Pencuri Cinta

Monday, October 22, 2012

Novel Pencuri Cinta


Assalamuaikum and hye uolls !
Today, I'm back with my bloggie again. Selepas exam, I will update always. Demam datang kembali menyerang Nonie. Semalam, dalam keadaan demam nak pergi jalan2 at Jusco Tebrau City or dikenali sebagai Aeon. Dah lama tak beli novel. Sekarang ada mood nak baca novel. Mood : rajin dah datang. Yeah ! :)


Searching novel terbaru yang Nonie baca Yezz Magazine. Nama nye : PENCURI CINTA - Aini Effariza. Best jugak . Baru baca sedikit novel nie.

Ini sinopsis Pencuri Cinta

Safuan dan Laila dijodohkan atas pilihan keluarga, kedua-duanya mempunyai sejarah silam dikecewakan oleh cinta masa lalu. Pada saat keduanya mahu memberi peluang kepada hati mereka untuk menerima cinta antara satu sama lain muncul semula cinta lama. Natasha muncul semula ke dalam hidup Safuan untuk menebus kesilapan lama dan mahu memenangi semula cinta Safuan. Sementara Hafi z muncul kembali untuk Laila dan bertekad mahu menjadikan Laila isterinya yang sah walaupun dia sudah mempunyai isteri. Namun perjalanan takdir melukis kisah yang lain apabila Safuan ditakdirkan bernikah dengan Laila dan Natasha serentak. Ini pic novel terbaru di pasaran. 

So, belilah novel nie sekarang. Just nk promote .. hehe :)Teruskan membaca post saya

No comments: