Nonie Aznida : Gadis Berkaca Mata: I'am Tagged Again

Friday, December 9, 2011

I'am Tagged Again

Salam uols n hyee readers..
Kali nie Nonie ditag sekali lagi.. Siapa agak nye ? Erm, name dia ialah Ohh Yayatt Strawberry.. Nonie pernah buat benda nie.. Syarat2 ade kt SINI. Nonie malas la nk buat questions boleh tak ? Tak ape kan kalau tak buat.. huhu

Nonie just jawab soalan yg bagi jela..

1. Comel.. Sebab mata kecik mcm sepet kot, kata orang muka Nonie mcm cina.. Korang rase yeke ? dan Nonie suka dengan diri Nonie

2. Kadang2 ade jugak sedawa sekuat-kuat hati.. Bila tu x sure la but selalu nye kt rumah je..

3. Soalan nie Nonie tak tau nk jawab ape.. Sorry ye ~~

4. Selalu time school break sebab rase ade penyakit M.. Tahu tak ? M A L A S

5. Yg nie Nonie tak terfikir pulak. Lagu Inggeris yg Nonie suka.. Song about love n romantik.. Maybe ~~

6. Tengok status orang.. Dah suka tekan 'Like' n kalau ade mood komen status tu.. Pas 2 on9 chat

7. Sedap.. Mcm artis dulu but tak tau name siape..

8. A crushed friendship because I don't want give a reason.. If u want, read my entry 'When I sorrow'

9. MEsti ade.. Bau sedap la ~~ Bau sebaliknye mmg Nonie mesti dulu..

10. Tak pernah..

11. Lagi tak pernah.. Pakai kain batik pon tak pandai. Teruk kan ? hehe



Teruskan membaca post saya

1 comment:

aleen aiden said...

no10 tu xpnah ape?hu3